Elämäni Helsingissä

Helsinki in Winter

Mielestäni blogeista tulee aina sitä mielenkiintoisempia mitä enemmän tietoa niiden kirjoittajasta on hankittavissa. Tämän vuoksi haluaisinkin nyt kertoa hieman jotakin omasta elämästäni ja arjestani, jota elän yhdessä poikaystäväni kanssa Helsingissä. Elämääni kuuluu paljon opiskelua ja työntekoa, mutta sen lisäksi myös ystäviä, harrastuksia ja kaikkea kaunista, ja nyt haluaisinkin kertoa hieman jotakin perustietoja kaikesta tästä.

Tavallinen päiväni

Tällä hetkellä tärkeintä elämässäni ovat opintoni Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa, jossa olen jo kolmen vuoden ajan opiskellut erittäin innolla markkinointia. Opintoni ovat todella mielenkiintoisia ja inspiroivia ja koen, että ne ovat opettaneet minulle todella paljon hyödyllisiä taitoja, joita voin soveltaa käytäntöön jo nyt ja varmasti myöhemin työelämässäni vielä lisää.

Studying with yellow sofaTavallisin päiväni koostuukin vahvasti kaikesta opintoihin ja opiskeluihin liittyvästä. Haluan myös pitää itsestäni hyvää huolta, joten käyn yleensä aina aamuisin kuntosalilla pitämässä kunnostani huolta, jonka jälkeen on aika jatkaa päivän muihin askareisiin, mikä yleensä tarkoittaa luennolle juoksemista. Luentoni Aalto-yliopistossa ovat hyvin mielenkiintoisia ja niihin sisältyy usein paljon kaikenlaista keskustelua ja muuta interaktiivista toimintaa, kuten ryhmätöitä, jotka auttavat keskittymään luennon aiheeseen ja pysymään perillä siitä, mitä tapahtuu. Koska opintoni tapahtuvat yliopistossa, tarkoittaa se myös sitä, että minun on todella myös tehtävä töitä niiden eteen, mikä tarkoittaa sitä, että useimmiten luennon jälkeen jatkan lyhyen lounaan kautta yliopiston kirjastoon esimerkiksi lukemaan tenttiin tai kirjoittamaan jotakin opintoihini liittyvää tehtävää.

On kuitenkin tärkeää pitää huolta myös vapaa-ajasta, joten yliopistolla ja kirjastossa istumisen lisäksi teen iltaisin mielelläni jotain muuta. Mielestäni on mukavaa esimerkiksi kahvitella kavereiden kanssa tai käydä elokuvissa yhdessä poikaystäväni Janin kanssa, ja pyrinkin siihen, että ainakin parina iltana viikossa minulle jäisi aikaa myös pitää yllä näitä tärkeitä ihmissuhteitani. Lisäksi käyn mielelläni iltaisin esimerkiksi uimassa ja harrastamassa muuta urheilua, mihin en aamuisin ennen luentojani ehdi, joten minulla ei todellakaan ole vaikeuksia löytää viihdyttävää ohjelmaa aivan jokaiselle päivälleni.

Instagram kulkee arjessa mukana

Pancakes on InstagramYksi olemistani ja tekemistäni määrittävä tekijä on tietenkin myös Instagram ja sosiaalinen media. Yritän olla tuhlaaamatta liikaa aikaa esimerkiksi puhelintani näpräten, mutta minulle on kuitenkin erittäin tärkeää pitää jatkuvasti yllä profiileistani erilaisissa sosiaalisen median palveluissa. Jos tunnen oloni esimerkiksi erityisen tyylikkääksi jonakin päivänä, tai vastaani tulee vaikkapa erityisen kaunis maisema, otan siitä mielelläni kuvan, jonka jaan sosiaalisessa mediassa. Lisäksi käytän aikaani vastailemalla saamiini kommentteihin sekä seuraamalla muita vaikuttajia esimerkiksi Instagramissa ja Youtubessa. Tämä ei vie ylenmäärin aikaa päivästäni, mutta se on kuitenkin minulle hyvin tärkeää ja koen, että sosiaalisen median selailu rauhoittaa minua esimerkiksi silloin, kun opinnot stressaavat erityisen paljon. Sen vuoksi haluankin pitää kaiken sen tiiviisti mukanani arjessa.