Näin saat enemmän seuraajia Instagramissa

Woman taking photo by smartphone

Näin saat enemmän seuraajia Instagramissa

Aloittaessasi Instagramissa sinua voi innostaa ajatus siitä, kuinka monta seuraajaa onnistut profiilillesi saamaan. Sanotaan kuitenkin, että ensimmäisen 10000 uuden seuraajan saaminen on vaikeinta, ja sen jälkeen se helpottuu huomattavasti. Jos siis haaveilet Instagram-vaikuttamisesta ja suuresta seuraajajoukosta, ensimmäinen askel on saada ensimmäiset 10000 tilaajaa täyteen. Tämä saattaa tuntua haasteelliselta tehtävältä, jopa mahdottomalta, mutta on kuitenkin olemassa tiettyjä niksejä, joiden avulla voit helpottaa seuraajien hankkimista.

Tee yhtenäinen ja mielenkiintoinen profiili

Ensimmäinen vinkki saattaa vaikuttaa itsestäänselvyydeltä, mutta se on kuitenkin ehdottomasti tärkein tekijä matkallasi Instagram-suosioon. Eniten seuraajia saavat Instagramissa sellaiset profiilit, joilla on selkeä ja yhtenäinen linja ja tyyli, ja joihin lisätään kuvia, jotka noudattavat selkeästi jotakin tiettyä teemaa. Jotta voisit saada paljon seuraajia Instagramissa, on ensiarvoisen tärkeää, että tämä kohta on kunnossa, ja että postaat profiiiliisi aidosti kiinnostavaa ja laadukasta materiaalia, jonka sisältö tai esitystapa ei poikkea liikaa toisistaan. Kun tämä asia on kunnossa, on helpompi käyttää muita keinoja, jotka auttavat tehostamaan seuraajien hankkimista.

Flower photos

Käytä oikeita hashtageja

Instagram toimii hashtagien kauta, ja on tärkeää, että käytät oikeita hashtageja, joiden avulla tehostat seuraajien hankkimista. Oikeanlainen hashtagien valinta on erittäin tärkeää, ja jotta voisit saada niiden kautta uusia seuraajia ja enemmän kiinnostuneita ihmisiä katsomaan sisältöäsi, on tärkeää, että käytät hashtageja selkeästi kuvailemaan tuottamaasi sisältöä, etkä käytä geneerisiä hashtageja, kuten #happy, jotka eivät tuo minkäänlaista lisäarvoa, eivätkä saa mahdollisia uusia tilaajia kiinnostumaan ja klikkaamaan tuottamaasi sisältöä. Esimerkiksi sijaintiin liittyvät hashtagit ovat usein todella hyviä ja käyttökelpoisia, ja niiden lisäksi kannattaa käyttää sellaisia hashtageja, jotka kertovat jotakin siitä, mitä yrität tuottamallasi sisällöllä markkinoida.

Postaa säännöllisesti

Jotta saisit seuraajat ja satunnaiset tarkastelijat sitoutumaan tuottamaasi sisältöön, on äärimmäisen tärkeää, että pidät tiukasti kiinni siitä, että tuotat jonkinlaista sisältöä säännöllisesti. Lisää seuraajia saat myös helposti sitä kautta, että olemassa olevat seuraajasi esimerkiksi tykkäävät tai kommentoivat postauksiasi, mikä tarkoittaa sitä, että paras tapa saada lisää seuraajia on postata mahdollisimman usein ja säännöllisesti. Postaamisen lisäksi yksi hyvä tapa on myös kommentoida säännöllisesti muiden lisäämin kuviin, sillä myös se on keino, jolla voit tuoda itseäsi aktiivisemmin esiin Instagramissa.

Take a photo for Instagram

Seuraa muita käyttäjiä

Seuraamalla muita käyttäjiä tulet myös itse paremmin esille Instagramissa. Kun seuraat monia käyttäjiä, sinut löytää näiden käyttäjien seuraajalistoilta, ja usein Instagram myös ehdottaa asiaan kuuluvia seuraattavia erilaisten sivujen tilaajille. Tämä on siis kätevä ja helppo tapa, jonka avulla annat uusille ihmisille tilaisuuden ja mahdollisuuden löytää sinut ja tuottamasi sisällön. Mitä enemmän käyttäjiä seuraat, sitä enemmän näkyvyyttä saat, ja tämä näkyvyys tarkoittaa sinulle suoraan sitä, että tilaajamääräsi todennäköisesti kasvavat sen asioista.