Koti-ilta nettipelien seurassa

Vaikka elämäntyylini onkin aktiivinen ja vietän aikaa paljon muualla kuin kotona, toisinaan haluan ladata akkuja ihan kunnolla ja viettää rauhallisen koti-illan tehden jotakin rentouttavaa ja sellaista, mikä auttaa viemään ajatukset uusiin suuntiin. Tällaisina iltoina yksi suosikkiohjelmistani on erilaisten nettipelien pelaaminen. Pidän peleistä, koska niiden avulla pystyn unohtamaan täysin kaikki arjen huolet ja murheet ja keskittymään pelaamisen huumaan, joka vie mukanaan ja pitää mielenkiinnon yllä niin hyvin, ettei muiden asioiden ajattelemiselle jää liikaa aikaa.

Käytän peli-illoissamme monia erilaisia pelisivustoja, joita löytää netistä helposti yksinkertaisella Google-haulla sivukaupalla. Nämä pelit vaihtelevat sekä sisällöltään että tyyliltään, mutta yhteistä niille kaikille on se, että nautin todella niiden pelaamisesta, ja näistä minun ja poikaystäväni välisistä nettipeli-illoista onkin tullut yksi suosikkitavoistani ajan viettämiiseen.

Tavallinen koti-ilta

Tänään on yksi sellaisista päivistä kun mieleni tekee viettää iltaa juuri yllä mainitulla tavalla. Tällaisiin iltoihin kuuluu normaalisti se, että tilaamme poikaystäväni kanssa jotakin hyvää ruokaa, jonka jälkeen on mukava keskittyä pelaamiseen ja voittojen metsästämiseen pelien avulla. Tänä iltana pelaamiksemme peleiksi ovat valikoituneet Blackjack ja Butterfly Staxx, joka on hauska slottipeli, jota pelatessa aika kulkee kuin siivillä. Pelien pelaaminen on yksi parhaista rentoutumistavoistani, joiden kanssa aikaa viettäessä on helppo olla ajattelematta mitään muuta, eikä opiskelu- tai työasiat siis pääse aiheuttamaan stressiä tai mielipahaa.

Pelien palaaminen on helppoa

Pelit ovat muodostuneet suosikki rentoutumiskeinokseni erityisesti siitä syystä, että niiden pelaaminen on helppoa ja vaivatonta. Niiden pelaamiseen ei tarvitse tietää paljoa erilaisia sääntöjä tai muitakaan asioita, vaan voin vain mukavasti istua kotona tietokoneeni tai puhelimeni ääreen ja etsiä netistä pelin, jota haluaisin pelata juuri sillä hetkellä. Pelit tyhjentävät mielen kaikesta turhasta ja toimivat siis ikään kuin jonkinlaisena meditaationa, joka auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan sekä keskittämään mielen positiivisiin asioihin, jotta stressiä ja murhetta aiheuttavat asiat eivät pyörisi koko ajan mielessä.

  • Lue lisää free spins suomi täältä

Näin peli-ilta kulkee

Playing onlineTällä kertaa olemme siis yhdessä poikaystäväni kanssa viettämässä iltaa yllä mainittuja pelejä pelaten. Olen laittanut meille molempien suosikkiruokaa, ja kun Joni tulee töistä kotiin, on aika ensin herkutella tämän ruoan parissa ja sen jälkeen uppoutua pelaamiseen ja pelien maailmaan. Kumpikaan meistä ei ota pelaamista turhan vakavasti, vaan tärkeintä on pitää hauskaa ja kannustaa toinen toisiamme pelien pyöriteissä, joten voittaminen ei siis ole meille pääasia.

Vaikka totta kai myönnettävä on, että pelin hauskuutta lisäävät aina ne tilanteet, joissa pienellä panoksella ja peliin sijoitetulla rahalla onnistuu voittamaan itselleen jopa satojen eurojen edestä ylimääräistä rahaa, jonka voi käyttää myöhemmin esimerkiksi itsensä hemmotteluun. Kun pelit on pelattu, teemme vielä normaalisti esimerkiksi pienen kävelylenkin ulkona, sillä se auttaa meitä viemään rentoutumisen huippuunsa ja ottamaan kaiken irti siitä sisäisestä rauhasta, jonka olemme pelejä pelaamalla saavuttaneet. Jos siis etsit hauskaa ja samaan aikaan rentouttavaa ajanvietettä, voin ehdottomasti suositella erilaisten nettipelien pelaamista, sillä se todella auttaa pääsemään irti stressistä ja keskittymään siihen, mikä elämässä on kaikista tärkeintä.