Parhaat kuvanmuokkausohjelmat Instagramiin

How to edit on Instagram

Instagram on mukavaa ajanvietettä ja hauska tapa esimerkiksi tutustua uusiin ihmisiin tai löytää uusia kiinnostavia harrastuksia, ostosmahdollisuuksia tai muita mukavia asioita. Monilla Instagramin päivittäminen ja sen käyttö ei kuitenkaan jää tähän, vaan Instagramiin päivittämällä yritetään luoda jotakin ja ehkä pyrkiä ilmaisemaan itseään. Instagram on sosiaalinen media, jossa myös seuraajien tavoittelu voi olla monille tärkeää, mistä syystä useimmat meistä haluavat tuoda siellä esiin mahdollisimman hyvän kuvan itsestään palveluun lataamiensa kuvien ja muiden sisältöjen kautta.

Tätä varten monet haluavat muokata tai käsitellä kuviaan esimerkiksi säätämällä niiden värejä, kokoja tai muita ominaisuuksia, ja nykyään tähän onkin olemassa todella monia todella hyviä ja käytännöllisiä ohjelmia, jotka auttavat parantamaan Instagramiin lisäämiesi kuvien laatua todella huomattavasti. Tässä tekstissä käyn läpi muutaman omista suosikki kuvanmuokkausapplikaatiosta Instagram-kuville.

VSCO

Tässä mahtavassa sovelluksessa on kaikki ammattimaisempienkin kuvankäsittelyohjelmien ominaisuudet, ja se mahdollistaa sen, että voit täysin hallita kaikkea kuvankäsittelyyn liittyviä prosesseita. VSCO:n kautta voit ottaa kuvia käyttämällä etu- tai takakameraasi, ja sen asetuksista voit muuttaa myös kuvausasetuksiasi. Näitä ohjelman kautta kuvaamiasi kuvia voit helposti muokata VSCO-sovelluksella.

Voit säätää valkotasapainoa, kuvan tarkennusta ja tehdä monia muita hyödyllisiä ja hienoja kuvaeditointeja, joilla parannat Instagram-kuviesi laatua välittömästi. VSCO on yksi ammattimaisimpia ohjelmia, jotka voit ladata älypuhelimellesi Instagram-kuviesi käsittelemiseksi, joten se on todella yksi parhaista sovelluksista, joilla voit kuviasi parantaa.

Adobe Lightroom

Adobe Lightroom on toinen hyvin ammattimainen kuvankäsittelysovellus, jota monet pitävät yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista kuvankäsitelyohjelmista. Alun perin Lightroom on tietokoneohjelma, mutta myös sen iOs- ja Android-versiot toimivat erinomaisesti ja mahdollistavat todella paljon erilaisia asioita, joiden avulla voit muokata ja käsitellä kuviasi. Voit myös ottaa valo- ja videokuvia puhelimesi kameralla tämän ohjelman kautta siten, että voit säätää ohjelmasta esimerkiksi kamerasi valotusta ja ja muita asetuksia. Applikaatiota on helppo käyttää, ja sen ominaisuudet ja niiden käyttö on nopeasti opittavissa, mutta se mahdollistaa siitä huolimatta todella ammattimaisen kuvankäsitelyn ja auttaa muokkaamaan todella laadukkaita ja hyvännäköisiä Instagram-kuvia.

App for Abdoe lightroom

Facetune

Jos lataat Instagramiin enimmäkseen selfieitä ja muita muotokuvia, haluat varmasti tuoda kasvojesi parhaat puolet esiin lisäämiesi kuvien kautta. Tällaisen saavuttamiseksi on olemassa monia erilaisia applikaatioita, joista yksi parhaista on Facetune, joka auttaa sinua luomaan virheettömiä muotokuvia ja selfieitä. Applikaation kautta voit kaunistaa kasvojesi jokaista kohtaa muutamalla helpolla askeleella, mikä on mahdollista erilaisten ominaisuuksien kautta. Voit esimerkiksi käyttää erilaisia filttereitä tai lisätä kuviisi meikkiä, mikä todella auttaa ehostamaan muotokuvia parhaaseen mahdolliseen suuntaan.

Voit myös muokata hiustyyliäsi, leventää hymyäsi tai poistaa ihosi virheitä tämän mahtavan sovelluksen avulla. Myös kuvan värien muokkaaminen on mahdollista, mistä pitävät huolet monet sovelluksen tarjoamat filtterit. Jos siis haluat ottaa mahdollisimman laadukkaita ja kauniita selfieitä ja lisätä niitä Instagramiin, on Facetune yksi parhaista sovelluksista, joita voit kuviesi käsittelyyn käyttää, sillä se auttaa sinua muokkaamaan lähes jokaista kuvasi yksityiskohtaa ja tekemään kuvillesi sellaisia asioita, joita et ehkä uskoisi amatöörikuvaajan pystyvän tekemään.