Unelmani tulevaisuudesta

Past present future

Opintoni ovat todella loppusuoralla ja suurin urakkani niiden parissa liittyy enää graduni kirjoittamiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että on korkea aika alkaa miettiä tulevaisuutta ja kaikkia niitä monia suunnitelmia, joita olen tehnyt sen varalle. Tulevaisuudensuunnitelmani ovat hyvin monipuolisia ja ne liittyvät sekä tulevaan työelämään että kaikkeen muuhunkin, mitä elämässäni on. Koska mikään ei ole ihanampaa kuin tulevaisuuden suunnitteleminen, olenkin nyt päättänyt käydä läpi joitakin tulevaisuuden haaveitani teidän kanssanne.

Työelämä

Creative team workingTyö on luonnollisesti yksi suurimmista ja tärkeimmistä asioista, joka määrittää paljon sitä, millaiseksi elämä lopulta muotoutuu. Koska olen opiskellut markkinointia, on suurin haaveeni tietenkin käyttää koulussa oppimiani ja muuten kehittämiäni markkinointitaitoja hyväksi myös työelämän edetessä. Suurin haaveeni on työskennellä esimerkiksi jonkinlaisessa viestintätoimistossa tai vaikkapa jonkin suuren yrityksen markkinointiosastolla, jossa pääsisin hyödyntämään kaikkia kykyjäni markkinoijana.

Koska sosiaalinen media on minulle tärkeää, isoin toiveeni tällä hetkellä on, että voisin päästä työskentelemään sellaisen markkinointitoiminnan parissa, jossa sosiaalinen media olisi keskeisessä roolissa, ja jossa pääsisin kehittämään yrityksen markkinointia sosiaalisen median kanavia hyödyntäen. Olen hyvin kunnianhimoinen töideni suhteen, joten toiveeni on, että voisin löytää työn, jossa pystyisin kehittymään ja etenemään sekä ottamaan kaiken mahdollisen irti siitä, minkä jo nyt osaan.

Perhe

Työ ei kuitenkaan ole tai edes voi olla kaikki kaikessa, joten muunkinlaisia haaveita on oltava. Omalla kohdallani, kuten varmasti useimmilla muillakin, perhe on yksi elämän keskeisistä arvoista ja asioista. Olemme jo parin vuoden ajan suunnitelleet häitä poikaystäväni Janin kanssa, ja tavoitteena on viedä suunnitelmat käytäntöön vuoden kuluttua. Haluan tietenkin myös lapsia, ja toiveeni on, että voisin yhdessä Jonin kanssa hankkia ainakin kaksi lasta.

Young happy familyAsumme tällä hetkellä kerrostalossa Helsingissä, mutta olen alun perin muualta kotoisin, eikä kerrotaloelämä välttämättä ole sitä elämää, josta olen haaveillut, joten yksi toiveistani on myös se, että voisin perheeni kanssa muuttaa jonnekin pienemmälle paikalle esimerkiksi itse rakennuttamaamme omakotitaloon. Mikään ei voita ajatusta siitä, että ympärilläni olisi oma perhe ja kaunis oma koti, jossa lasten olisi hyvä kasvaa ja jossa voisin nauttia juuri sellaisesta ympäristöstä kuin jonka itse haluan toteuttaa. Toivonkin siis, että perhe-elämä vie meidät vielä joskus tilanteeseen, jossa tällaisten toiveiden toteuttaminen on mahdollista.

Matkustaminen

Olen aina nauttinut matkustamisesta ja erilaisiin kulttuureihin tutustumisesta, joten myös yksi haaveistani liittyy siihen. Toivon, että tulevaisuudessa voisin jossain välissä ottaa kunnolla aikaa matkustamiselle ja toteuttaa esimerkiksi yhden pitemmän maailmanympärysmatkan tai jonkun muun ”kerran elämässä”-reissun. Olen aina halunnut matkustaa esimerkiksi Yhdysyvaltoihin ja Etelä-Amerikkaan, joten toivon todella, että tulevaisuus tuo tullessaan tilanteita, joissa tällainen matkustaminen on mahdollista, ja että minulta löytyy sekä aikaa että rahaa tällaisten reissusuunnitelmien toteuttamiseen kunnolla ja ajan kanssa.