Tietoa blogista

Hei, olen Anna, 22-vuotias opiskelija. Asun yhdessä kumppanini Jonin kanssa Helsingissä kauniissa kaksiossa, ja opiskelen markkinointia Aalto-yliopistossa. Harrastan paljon erilaista liikuntaa ja olen todella kiinnostunut muodista ja sisustamisesta ja kaikesta kauniista. Kaikista tärkein harrastukseni kuitenkin on Instagram, johon kuvaan aktiivisesti elämääni ja jossa tuon esille pieniä paloja henkilökohtaisesta elämästäni. Instagram on mielestäni loistava keino itseni ilmaisuun ja nautin paljon kuvien ottamisesta, sillä niiden kautta voin aina luoda jotain uutta ja tuoda mielenkiintoisella tavalla esiin ajatuksiani ja elämääni. Blogissa aion kertoa jotakin itsestäni ja henkilökohtaisesta elämästäni sekä kuvailla sitä, millaista arkea kaltaiseni parikymppinen helsinkiläinen naine elää. Tähän mahtuu paljon erilaisia harrastuksia, töitä ja opiskeluja, mutta koska Instagram on niin suuri osa elämääni, tavoitteeni on kertoa jotakin myös siitä, kuinka itse käytän Instagramia, millaisiin tarkoituksiin ja miten sen käytössä menestyä ja hankkia mahdollisimman paljon seuraajia ja muunlaista vaikutusvaltaa Instagramin kautta.

Laptop and Instagram

Näin menestyt Instagramissa

Instagrama on tullut minulle hyvin tärkeäksi viimeisen parin vuoden aikana. Kuvaan sinne lähes päivittäin erilaista sisältöä ja tarkoiutkseni on menestyä Instagram-päivitysteni kautta. Tiedän, että nykyään monet haaveilevat vaikuttamisesta sosiaalisessa mediassa, ja Instagram on yksi tällaisen vaikuttamisen vahvimpia areenoita, jossa erilaiset vaikuttajat pyrkivät tuomaan esiin omia juttujaan. Tämän vuoksi Instagramin maailmaan voi olla hankala päästä kunnolla sisään siinä tapauksessa, että mielii itsekin menestyä Instagramin avustuksella. Tässä blogissa haluankin kertoa ja kuvata hieman sitä, kuinka itse pidän yllä Instagram-profiiliani, millaista sisältöä sinne lisään ja mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon silloin, kun toimii Instagramin maailmassa ja käyttää sitä vaikuttamisareenana. Haluaisin, että yhä useampi pystyisi saavuttamaan unelmansa Instagramissa, saamaan paljon seuraajia ja kernties jopa tekemään Instagramista ja sosiaalisesta mediasta työnsä, ja näihin asioihin aionkin paneutua monissa blogiteksteissäni, joita tulen tähän blogiin lisäämään.

Smartphone with Instagram

Instagram yrityksille

Monet eivät ehkä osaa edes ajatella, kuinka hyödyllinen työkalu Instagram voi nykyään olla paitsi tavalliseen yhteydenpitoon, niin myös yrityksille. Instagram-kokemusteni lisäksi opiskelen markkinointia ja tiedän jonkin verran siitä, millä tavalla yritykset voivat hyödyntää Instagramia ja muuta sosiaalista mediaa saavuttaakseen mahdollisimman suuria yleisöjä ja mainostaakseen omaa toimintaansa. Tässä blogissa aion valottaa myös tätä puolta ja kertoa vinkkejä esimerkiksi siihen, miten helppoa yrityksen on perustaa oma Instagram-tilinsä, mitä tällaiselle sivustolle kannattaa laittaa, ja kuinka Instagramia ja muita sosiaalisen median palveluja kannattaa yllätpitää, jos niillä haluaa saavuttaa jonkinlaista liiketaloudellistakin menestystä. Jos olet siis kiinnostunut sosiaalisesta mediasta ja haluat pureutua paremmin sen toimintaan ja hyödyntämiseen esimerkiksi omassa työssäsi, lue kaikki vinkit Instagramin käyttöön blogiteksteistäni, jotta pystyt varmasti perillä siitä, kuinka yritystoimintaa ja mediaa kannattaa nykyään hoitaa.