Työntekijäinfo

Päätapahtumapaikat ovat Tullikamarin Pakkahuone, Monitoimitalo 13 ja Tuomiokirkko. Sunnuntaina voi matkaa jatkaa vielä Särkänniemeen. Tapahtuma ovat Särkänniemeä lukuun ottamatta kävelyetäisyydellä toisistaan. Tampereella pärjää siis ilman bussiakin päivien aikana!

Tampereelle on sijaintinsa vuoksi helppo tulla ja siellä on myös helppo liikkua. Kartta tapahtuma-alueesta löytyy sekä tulijoille jaettavasta ohjelmakirjasta ja se päivittyy pian myös nettisivuillemme.

Tapahtumakanslia sijaitsee Tullikamarin Pakkahuoneella (os. Tullikamarinaukio 1). Kanslia on auki pe 5.5. klo 16.00-21.00 ja la 6.5. klo 9.00-20.00. Kansliasta saatte tullessanne ryhmälle varaamanne osallistumisrannekkeet sekä tapahtuman ohjelmakirjan jokaiselle tulijalle.

Kaikki ohjelmaliput ovat rannekkeita (koko viikonloppu, perjantai, lauantai). Kansliassa toimii myös lipunmyynti. Seurakuntaryhmille on mahdollisuus laskutukseen, muutoin käteismaksut, ei korttiostoksia.

Mikäli tulette Pakkahuoneelle bussilla, toivomme teidän jäävän bussista pois koko ryhmä yhdellä kertaa. Ryhmäläisten toivotaan odottavan Pakkahuoneen ulkopuolella sen aikaa, kun ryhmänjohtaja hakee liput kansliasta. Pakkahuoneella ei ole parkkipaikkaa busseille (eikä myöskään henkilöautoille). Iltaohjelmat on sijoitettu Pakkahuoneelle.

Lauantaina päiväohjelman pajat ja SM-gospel sijoittuvat Monitoimitalo 13 (os. Satakunnankatu 13). Monitoimitalolla on myös kanttiini ja oleskelutila (2 krs) sekä työntekijöille oma oleskelutila lauantaina päivällä.

Lauantain lounas on peruttu vähäisen tilaajamäärän vuoksi. Yliopiston Juvenes ruokala on avoinna lauantain, ks. ruokalista ja aukioloajat. Läheisessä Tullinpuomin kauppakeskuksessa on useita ruokapaikkoja.
Pakkahuoneella palvelee kahvio iltaisin, lauantaina Monitoimitalolla on kanttiini.

Särkännimeen on tarjolla alennushintainen laiteranneke joko klo 12-16 ajaksi tai klo 12-19 ajaksi.

Savuton ja päihteetön tapahtuma
Yhden hinnalla - Kirkon Nuorisopäivät on savuton ja päihteetön tapahtuma. Tupakointi tapahtumapaikoilla ei ole sallittua, myöskään alkoholin tai muiden päihteiden tuominen tapahtuma-alueelle tai majoitukseen ei ole sallittua

Majoitus kouluilla
Ryhmän majoittuminen tapahtuu ryhmille myöhemmin ilmoitettavalla koululla. Ryhmä majoittuu koululle yhdessä ryhmänohjaajan kanssa. Ryhmänohjaaja vastaa ryhmän käyttäytymisestä ja valvoo hiljaisuutta oman ryhmänsä osalta. Koulun irtaimistolle ei saa aiheuttaa vahinkoa.
- Majoitusllstat lähetetään os. annika.vaananen@nuorikirkko.fi 24.4. mennessä
- Keittiö voi varmuudella toteuttaa vain sellaiset ruoka-aineallergiat, joista olemme saaneet tiedon ajoissa
- Patjan koko majoituksessa saa olla korkeintaan 90x200cm.
- Ottakaa mukaan kopio majoituslistastanne. Ilmoittakaa tullessanne, mikäli siihen on tullut muutoksia (joku jäänyt pois tai osallistuja on vaihtunut)

Koulut ovat auki:
* perjantaina klo 16-19 ja 21.00-24.00
* lauantai-iltana klo 21.30-24.00
Majoittujien tulee poistua koululta klo 9.30 mennessä. Aamiainen on tarjolla klo 8.00-9.30. Sunnuntaina tavaroita ei voi jättää enää koululle. Koulujen yhteydessä ei ole parkkipaikkaa busseille.

Bussit voivat käyttää parkkipaikkanaan, Kalevan kirkon parkkitila (Liisanpuisto 1) tai Hakametsän hallin parkkialuetta (Keltinkatu 2) Tampere Areenan vieressä. Myös Särkännimessä on bussiparkki.

Majoitus leirikeskuksessa
Leirikeskusmajoitus tapahtuu Torpan kurssikeskuksessa 2-4 hengen huoneissa, omin liinavaattein. Käykää Torpalla hoitamassa majoitusrutiinit valmiiksi ennen kuin tulette itse tapahtumaan. Henkilökunta on paikalla perjantaina klo 16.00-17.30 tätä varten. Saatte samalla avaimet, joilla pääsette majoitustiloihin ilta-aikaan. Toimitamme etukäteen täyttämänne majoituslistat leirikeskukseen, tullessanne täytätte tarpeen mukaan vielä kurssikeskuksen tarvitsemat huonekarttatiedot. Leirikeskuksessa on tarjolla aamupala lauantaina klo 8-9.30. Mikäli haluatte, voitte kysyä Torpalta myös lisäpalveluita (iltapala, sauna tms.) – huom. nämä mahdolliset lisäpalvelut laskutetaan erikseen, suoraan leirikeskuksesta seurakuntaan. Mahdolliset lisätilaukset tulee tehdä 24.4. mennessä! Puhelinnumero 040 804 8380.

Työntekijöille on tarjolla myös omaa ohjelmaa:
Työntekijöiden taukotila
Pakkahuoneen Klubilla pe ja la klo 18-20, Monitomitalo 13 tiloissa la klo 11-16.

Työntekijäpaja La klo 12-13 Monitoimitalo 13
Painiva Jumala - eläytyviä työskentelyjä Raamatun kanssa
Miten raamatunkertomukset saa elävään vuorovaikutukseen nuorten oman elämän kanssa? Tästä pajasta saat mukaan ideoita eläytyviin raamattutyöskentelyihin. Työskentelyä ohjaa yksi Painiva Jumala -materiaalin kirjoittajista, Heikki Hyvärinen Kuopion Männistön seurakunnasta.

Nuorten tulevaisuuden toiveet - Kirkko 2025 nettilähetys
La klo 14 voit seurata livelähetystä Nuorten tulevaisuusseminaarista, joka kokoontuu Seurakuntien talolla klo 10-16.

Seuraa somea!
Yhdenhinnalla -tapahtuma näkyy viikonlopun ajan niin Instagramissa, Snäpissä kuin facessakin Nuorten sometiimin toimesta. Laittakaa postauksia jo lähdöstä ja matkalta Tampereelle Instagramiin #koskaJeesus ja #yhdenhinnalla sekä www.facebook/yhdenhinnalla -sivulle. Jos ei muuta niin ainakin yksi selfie porukastanne!

Kuulosuojaimet
Vaikka tekniikkamme onkin ensiluokkaista, kannattaa muistuttaa nuoria korvien suojaamisesta ja korvatulppien mukaan ottamisesta! Pakkahuone